Bjarte Øvregård
Prosjektleder

Bjarte er for tiden leder for arenasalg på Øyafestivalen, og har over ti års erfaring innen sikkerhets- og utelivsbransjen og som produsent og konsulent på flere arrangementer og festivaler. Bjarte er en av landets mest ettertraktede barledere, og har ellers bakgrunn som daglig leder innen sikkerhetsbransjen, arenaleder på flere festivaler og som prosjektleder på heltid – i tillegg til å være dreven på forklift.

 

Bjarte er opptatt av transparent kommunikasjon, svart kaffe og at arbeidsdagen ikke er ferdig før jobben er gjort.

Christian Due
Prosjektleder

Christian har gjennom sine mange år i trykkbransjen opparbeidet seg bred ekspertise innen alle former for trykksaker, uniformer og branding – ved siden av å arbeide med festivaler både som systemutvikler og konsulent.

 

Christian er opptatt av skreddersydde løsninger, upåklagelig service og en balansert diett.

Knut Dyresen
Daglig Leder

Knut startet Riggpartner i 2014 etter å ha sett en mangel på totalleverandører innen arenaproduksjon, og tok med seg sin erfaring fra sine mange år som arenaleder, riggleder og systemutvikler for å utarbeide et komplett tilbud til arrangører over det ganske land. Knut har også lang erfaring fra IT-bransjen, både som driftsleder og som onsite tekniker, og har også bakgrunn innen filmopptak.

 

Knut er opptatt av riktig verktøy til riktig jobb, tekniske nyvinninger og sukkerfri cola.