Løsninger

Leveranser

Prosjektering og igangsetting

RiggPartner prosjekterer og installerer radiosystemer for alle typer virksomheter. Hos oss kan du kjøpe produkter fra Motorola, Icom, Hytera, Kenwood, Peltor, Entel samt SVB.

Service og support

RiggPartner tilbyr god service med høy standard. All service skjer ved vårt servicekontor, hvor vi har dyktige og sertifiserte teknikere.

Enkel feilsøking

I blandt er løsningen enklere enn du tror. Derfor har vi lagd en liste med tips for deg som opplever problemer med ditt utstyr.

– Om radioen oppfører seg uvanlig kan dette være ett tegn på at batteriet er i ferd med å gå tomt. Lad opp eller bytt batteriet.

– Ved dårlig mottak/sending kan det være at antennen har gått istykker eller at den ikke er skrudd skikkelig på. Skru fast antennen, eller bytt om den er skadet.

– Opplever du dårlig rekkevidde, hold radioen høyt så ikke din kropp eller andres er i veien for signalet. På enkelte radioer kan du også øke sendereffekten for å øke rekkevidden, men dette kutter samtidig levetiden på batteriet.

– Sjekk at polene på batteriet og radioen er rent. Om det er skittent kan du rengjøre så du er sikker på at spenningen mellom batteri og radio er på topp.

– Opplever du at dine kolleger ikke hører deg? Test å snakk veldig nære og rett inn i mikrofonen, både på selve radioen og ev. tilleggsutstyr.

– Radioen skal være avslått når den lades

– Om du opplever at det er lav lyd når du bruker en eartube. Skru av luftslangen og blås i den. Det kan fort oppstå kondens som gjør at det kommer vann inne i slangen.

Har du andre problemer med kommunikasjonsutstyret ditt så er det bare å ta kontakt.